Dia Europeu de la mediació

El dia 21 de gener se celebra el Dia Europeu de la Mediació.  Diu el refrany que “parlant la gent s’entén” però tots, en algun moment o altre, hem tingut un malentès o un conflicte amb els nostres fills/es, pares o mares, ex parelles… en què ens ha estat difícil solucionar-ho d’una manera satisfactòria i que fins i tot, a l’intentar-ho, encara ens hem enfadat més o ho hem acabat deixant córrer.

En aquestes situacions, la mediació ens ofereix un espai de reflexió on, amb l’ajuda d’una tercera persona, podem entendre’ns i resoldre les nostres diferències d’una manera pacífica, dialogada i on tots puguem sortir guanyant.

Serveis de mediació amb famílies a “in via”

A “n via”, des del  servei SOMIA i l’Espai Mediació, treballem a partir d’aquesta mirada amb famílies que tenen dificultats de convivència i/o de relació i comunicació. En concret, al servei SOMIA, acompanyem les famílies davant de conflictes relacionals i comunicacionals, oferint així un espai per poder reflexionar sobre dinàmiques familiars disfuncionals. Es valora en cada cas el tipus d’intervenció més adequada a la família, sigui des d’un procés de mediació, des de l’orientació de caire psicopedagògic, des de la perspectiva d’una parentalitat positiva o bé des de l’assessorament puntual.

Durant el 2015, el servei SOMIA va atendre:

Si voleu saber-ne més o penseu que la mediació us pot ser d’ajuda, podeu contactar amb nosaltres a invia@invia.cat o amb el telèfon 9325155626.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *