La mediació, una eina per solucionar els conflictes des del diàleg i la comprensió mútua

El passat 21 de gener es va celebrar el Dia Mundial de la Mediació, data en què es commemora l’aprovació del primer text legislatiu sobre mediació familiar a Europa, l’any 1998. Així, aquest any en fa 20 que la gestió dialogada dels conflictes que es desenvolupava des de feia anys va obtenir l’empara i el marc legal que actualment la regula i li dóna la rellevància que mereix. 

A l’Associació in via, des del servei SOMIA i l’Espai Mediació duem a terme processos de mediació familiar amb la finalitat d’apoderar a les famílies i donar-los les eines que necessiten per fer front a les seves diferències i conflictes del dia a dia. Concretament, treballem amb pares i mares que tenen dificultats amb algun fill o filla en edat adolescent, entre pares que no es posen d’acord respecte la cura dels seus infants o amb pares i mares separats que tenen dificultats de comunicació i d’assumpció d’acords, que poden revertir en els seus fills i filles. 

La nostra experiència ens mostra que quan les famílies aprenen a solucionar els seus conflictes des del diàleg i la comprensió mútua, el benestar dels infants i la resta de la família millora de manera notable i la convivència a casa esdevé més pacífica. 

Per a més informació sobre el servei de mediació:
  • Si voleu saber-ne més o penseu que la mediació us pot ser d’ajuda, podeu contactar amb nosaltres a l’adreça electrònica invia@invia.cato trucant al telèfon 93 25 155 626. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *