Associa't

Associa't a

logo associacio in via

Som una Associació! Les associacions són agrupacions de persones constituïdes per a realitzar una activitat col·lectiva d’una forma estable, organitzades democràticament i sense ànim de lucre.

La suma del compromís de cada una de nosaltres per lluitar contra la discriminació i la violència i defensar la igualtat d’oportunitats donarà més i millors resultats!

Si t’encoratgen i motiven els nostres serveis i projectes, i vols formar-ne part com a persona sòcia, t’estarem molt agraïdes!

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: Associació in via; Finalitat: Realitzar la gestió dels socis de l’entitat i enviar comunicacions informatives i comercials  i/o newsletters; Legitimació: Execució d’un contracte, consentiment de l’interessat; Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: Administració Tributària, Si escau, empresa de missatgeria o transport, entitats financeres, estan previstes transferències a tercers països; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir tractant-se de dpo@windat.eu o C/ de l’Amistat, 15 08005 Barcelona; Procedència: Del propi interessat; Informació addicional: següents pàgines.