Xerrades a escoles, reforç escolar, suport a adolescents… El Servei d’Atenció a Família i Infància no para!

El Servei d’Atenció a Família i Infància (SAFI) de l’Associació in via ha completat un trimestre ple d’activitats. La tasca d’aquesta àrea de l’entitat inclou programes com l’Espai Aprendre, pel qual realitzem atenció educativa a infants i adolescents amb diferents necessitats educatives, el projecte Ubuntu, que intervé realitzant reforç escolar des de les escoles, el programa Endavant, un espai gratuït on famílies, joves i infants comparteixen preocupacions i experiències, o l’Espai Famílies, que inclou un catàleg de tallers i xerrades adreçades a pares i mares de les escoles de Barcelona; entre d’altres. Aquí podeu fer una ullada als diferents projectes que tenim oberts:

Què fem i a qui s’adrecen els diferents programes que tenim en marxa?

  • l’Espai Aprendre realitzem atenció educativa a infants i adolescents amb diferents necessitats educatives des de 1r de Primària fins a 4t d’ESO.
  • El projecte Ubuntu intervé realitzant reforç escolar des de les escoles d’Educació Primària del barri de Poblenou. Té en comú amb l’Espai Aprendre que tots dos programes se centren a realitzar un reforç educatiu en casos derivats de dificultats d’aprenentatge i a fomentar hàbits i rutines vers els estudis, així com a potenciar competències i realitzar un seguiment de la implicació i relació familiar.
  • El programa Famílies en joc és el projecte més nou que engeguem. S’adreça a mares en situació de vulnerabilitat amb fills i filles de 0 a 3 anys, a les quals donem orientació, acompanyament i atenció psicoeducativa i terapèutica per tal de millorar les seves habilitats i capacitats maternals en relació a la criança dels més petits.
  • El projecte Endavant és un projecte de treball amb i per a les famílies, a qui oferim acció interfamiliar en grups,que inclou orientació en resolució i gestió de conflictes, grups conduits per professionals de la pedagogia, psicologia, educació social o treball social i de la mediació.
  • Finalment, l’Espai Psicologia és un espai d’intervenció psicoterapèutica amb joves, adults i famílies que necessiten d’acompanyament emocional individual o familiar.

Per a més informació o inscripcions:

Podeu contactar-nos telefònicament al 93 215 56 26 o enviar-nos un correu a l’adreça safi@invia.cat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *