Fem contactes amb més de 30 empreses per treballar la inserció laboral dels nostres usuaris i usuàries

Durant els dies 17 i 18 d’abril es va celebrar el V Congrés Internacional d’Ocupació i Orientació, el JOBarcelona, al Palau de Congressos de Montjuïc, a Barcelona. L’Associació In via va participar en aquest acte amb la finalitat de connectar de manera directa amb els responsables de Recursos Humans de les empreses participants i poder oferir oportunitats professionals als usuaris i usuàries participants dels diferents programes laborals del Servei d’Inserció i Formació de l’entitat.

En el marc del congrés, l’Associació In via es va presentar a més de 30 empreses que buscaven perfils laborals diferents, i a causa d’això, hem arribat a col·laboracions amb diferents empreses com Damm, Mercadona o Lidl. A més, ha estat possible crear xarxa amb PIMEC, la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya, amb IMAN o amb GRUP Epos, empreses de treball temporal, que ens han facilitat diferents ofertes laborals per als nostres usuaris i usuàries.

En el congrés també hi va tenir cabuda la formació, amb més de 100 ponències impartides per directius i experts en recursos humans de les empreses i entitats participants i de professors convidats per a l’ocasió. Així, Aitziber Diego i Victòria González-García, consultores HR, de l’empresa PDA Internacional van impartir la ponència “Descobreix les teves fortaleses i potencia la teva carrera”, en la qual van transmetre el valor i la importància dels perfils conductuals en el món dels recursos humans modern.

Una de les novetats més significatives d’aquest congrés va ser la gran importància de les noves tecnologies en tots els àmbits: gràcies a una plataforma digital i a una App, els candidats podien registrar-se i apuntar-se a tots els actes organitzats i assegurar així el seu accés.

L’Associació In via serà present en futures edicions del congrés per donar sortida professional a totes les persones en situació de vulnerabilitat que participen en els nostres programes.

Per a més informació sobre els programes d’inserció de l’Associació invia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *