Oferim formacions gratuïtes per afavorir l’empoderament de les dones migrades i altres persones vulnerabilitzades

Aquesta vida és una cursa i no totes sortim del mateix punt de partida. Moltes de les dones que arriben a l’Associació in via ho fan carregant una motxilla plena de totes les pedres que s’han anat trobant pel camí i que els dificulten avançar. Són pedres de diferent mida i procedència que els impedeixen assolir els seus objectius: analfabetisme, matrimonis forçats, violència masclista, migracions, tràfic d’éssers humans… 

Des del Servei d’Acollida i Orientació de l’Associació in via acollim i orientem les persones per elaborar, juntes, un pla de treball personalitzat segons les seves necessitats i preferències. Alhora, oferim un seguit de formacions gratuïtes per afavorir l’empoderament de les persones en situació d’atur, i ajudar-les a ampliar les seves oportunitats laborals. Atenem persones amb tota mena de situacions: autòctones o migrades; homes, dones i persones no binàries; supervivents de violències masclistes; amb família monomarental… Sempre amb especial atenció a les dones.

Per una banda, la Formació d’Atenció al client, a través del qual les persones participants podran aprendre les tècniques d’atenció al client i venda en comerç de proximitat, així com les competències professionals bàsiques i transversals necessàries per a aquest sector. Es tracta d’un curs presencial, de 40 hores, al final del qual les participants obtindran un diploma. Per a poder-s’hi apuntar cal tenir el NIE (permís de residència i/o treball), motivació per treballar en el sector i disponibilitat horària de matins per a realitzar el curs. Per a més informació i inscripcions podeu escriure o trucar a l’Aida Bonet a abonet@invia.cat o al 659 78 17 34.

També de forma presencial i amb els mateixos requisits, oferim una Formació de cambrer/a/i de sala i d’atenció al client en la restauració i un altre de Formació d’auxiliar de cuina. Aquest segon s’endinsa en el món de la preparació i presentació d’elaboracions culinàries senzilles i algunes més complexes, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments i, a més, les participants obtindran el Carnet de manipulador d’aliments. Per a més informació i inscripcions sobre la Formació d’auxiliar de cuina podeu escriure o trucar a la Jinneth Romero a jromero@invia.cat o al 659 78 17 34. I per a més informació sobre la Formació de cambrer/a/i de sala i d’atenció al client en restauració podeu escriure o trucar a l’Aida Bonet a abonet@invia.cat o al 659 78 17 34.

Per altra banda, duem a terme dues formacions online, també gratuïtes: una en els idiomes català, castellà i anglès per a persones en situació de vulnerabilitat que estiguin buscant feina; i una altra que, sota el títol “¡FantásTICas!” busca afavorir l’empoderament de les dones a través de la millora de les competències digitals. Per a més informació i inscripcions de les dues formacions podeu escriure un correu a dcaball@invia.cat o trucar de dilluns a divendres de 9-20h al telèfon 93 215 56 26.

.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *