Espai Mediació in via: repte de canvi social

La Jornada Espai Mediació in via, repte de canvi social es va celebrar el 21 d’octubre i va ser tot un èxit de públic; hi van haver més de 100 persones inscrites que van felicitar als ponents per les seves intervencions.

L’experiència presentada pel Sr. Pascual Hernández Mergoldd, Director General del Centre de Justícia Alternativa del tribunal Superior de Justícia del Districte Federal de Mèxic, va ser molt interessant per poder comparar altres procediments totalment vàlids i que han de fer que la Mediació avanci, deixi de ser repte i es converteixi en una eina política o social.

Tal li com va dir a la última taula, la Sra. Carme Panchon Iglesias, aquesta política representada per la Llei que doni cobertura a la Mediació, ha de servir per tirar endavant cap a una societat més justa, més responsable, més cohesionada, més solidaria, més governable i per tant més feliç!!

Només esperem que l’ESPAI MEDIACIÓ “in via”, com van explicar la Sra. Francesca Ferrari, el Sr. Salvador Puntes, la Sra. Carme Laorden i la Sra. Martha Hernàndez, posi el seu gra de sorra en aquest camí cap a un canvi social que no trigui en arribar.

Adjuntem el resum de les ponències i algunes fotos…


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *