Ampliem espai per a l’entitat amb un nou local annexe a la seu del carrer Amistat

Tenim tants programes nous i tants projectes en marxa que el nostre local del Poblenou, al carrer Amistat, 15, se’ns ha quedat petit. És per això que aquest gener l’Associació in via ha habilitat un nou local al mateix carrer, només uns metres més enllà, on s’hi ha traslladat part del nostre equip, en concret les 7 orientadores laborals que formen el SIF, el Servei d’Inserció i Formació de l’entitat.

El nou espai, situat al carrer Amistat, 11, compta amb 90 m2 repartits en uns baixos i un petit altell. Allà hi treballarà l’equip que gestiona els 6 programes actualment en marxa per tal d’ajudar a trobar feina a diferents col·lectius que abarquen totes les franges d’edat entre els 16 i els 64 anys (persones amb discapacitats, immigrades, aturades de llarga durada i d’altres col·lectius amb dificultats d’inserció laboral).

Les orientadores del SIF acompanyen a aquestes persones en totes les fases necessàries per a la recerca de feina: imparteixen tallers d’orientació laboral, classes d’alfabetització digital i formacions perquè les persones a l’atur adquireixin competències transversals, i també ajuden en tasques com preparar els currículums o preparar entrevistes de feina, a més d’organitzar visites de coneixement de l’entorn laboral. A més, realitzen prospecció d’empreses interessades a incorporar treballadors d’aquests col·lectius i adapten el perfil de cada persona a les necessitats laborals de les empreses.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *