Finalitza el “Programa Singulars” de la Garantia Juvenil

El passat 31 de desembre vam dir adéu als i les joves que van realitzar la formació de Picking en el marc del Programa Singulars de la Garantia juvenil.

Durant tot l’any vam atendre un total de 12 joves amb un diagnòstic de discapacitat intel·lectual, que es trobaven en recerca de noves oportunitats laborals i que tenien un interès professional per l’àmbit de la logística.

Des del centre s’ha treballat sempre des d’un model de planificació centrat en la persona amb l’objectiu de treballar i incidir en el desenvolupament personal i laboral dels i les joves, perseguir la millora de la seva ocupació, la inserció laboral, el manteniment d’aquesta i/o el retorn al sistema educatiu.

Els joves s’han compromès amb el projecte des de l’inici, generalment han disposat d’una motivació real per treballar, que ha facilitat molt el treball amb ells i elles, i s’han esforçat per millorar en tots els aspectes necessaris amb una actitud molt positiva. Han millorat molt la seva ocupabilitat i podem afirmar que hem aconseguit un 66% d’inserció.

Dels 12 joves que han realitzat l’itinerari d’inserció laboral, 4 han iniciat la seva trajectòria professional a l’empresa ordinària i 2 al Centre Especial de Treball, 1 ha retornat al sistema educatiu, 1 ha iniciat una col·laboració no retribuïda a l’empresa ordinària i 2 han millorat molt les seves habilitats personals i laborals.

Així doncs, finalitzem aquesta primera promoció del Programa Singulars amb èxit i amb empenta per a realitzar una segona promoció, que encara sigui millor!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *