15 alumnes participen en el nou curs de neteja hotelera de l’entitat per tenir més possibilitats de trobar feina

15 alumnes amb dificultats d’ocupabilitat participen fins el proper 15 de juny en el nou curs de formació professional en Neteja Hotelera, que l’Associació in via imparteix enguany per primer cop. Al llarg de 6 setmanes, amb diverses pràctiques en hotels i amb un seguiment permanent, els alumnes de la formació hauran après tot el que cal saber per treballar en el servei de neteja d’un hotel.

És el primer cop que el curs es realitza, però el format amb nombroses pràctiques i contactes constants amb les empreses del sector fa que s’esperi que al voltant del 85% dels alumnes puguin trobar feina en acabar-lo.

Els continguts del curs són coordinats per l’empresa Dial Neteges i és possible gràcies a la participació d’empreses del sector com l’hotel Sagrada Família, Ilunion o Onix Hotels.

Des del Servei d’Inserció i Formació de l’Associació in via oferim diversos serveis, formació i assessorament per millorar l’ocupabilitat i afavorir la inserció sociolaboral de persones no ocupades i amb situació de major vulnerabilitat, comptant amb la responsabilitat social de les empreses i garantint contractacions justes, amb un seguiment i assessorament continu al llarg de tot el procés.

Per a més informació sobre els programes d’inserció de l’Associació in via:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *