Article d’opinió al Social.cat: ‘Què en sabem en realitat de la Mediació?’

Des de l’Associació in via hem publicat una article d’opinió al Social.cat pel dia internacional de la Mediació, 21 de gener. L’ha escrit la Lourdes Riba, educadora social i mediadora familiar i comunitària, formada en intervenció sistèmica i especialista en família, infància i adolescència, qui treballa com a mediadora i orientadora familiar a l’Associació in via i a més és responsable del Servei de Mediació Ciutadana d’Olesa de Montserrat.

Podeu llegir l’article sencer al següent enllaç del Social.cat. Aquí teniu l’inici:

Un cop l’any, als voltants del 21 de gener, celebrem el Dia Europeu de la Mediació, i nosaltres que tenim incorporat el diàleg en la resolució de conflictes, la capacitat d’apropar posicions i basar les relacions des de la cultura de la pau i el bon tracte, ens plantegem per què costa tant que arribi a la ciutadania, per què costa tant que ens impregnem de la resolució de conflictes dialogada? (…)”

Des del Servei d’Infància en Risc de l’Associació in via, a través del projecte SOMIA oferim un servei d’orientació i mediació de la infància i adolescència i les seves famílies, en la prevenció i atenció de problemàtiques i situacions diverses, fent també orientació i acompanyament psicoeducatius, i treball intrafamiliar. Per a més informació escriviu a safi@invia.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *