Acabem amb la LGTBIfòbia!

A l’Associació in via treballem incansablement en la prevenció i per a l’erradicació de les violències masclistes, entenent que aquestes formes de violència són indissociables de totes les altres formes d’opressió i discriminació. En aquest sentit, i aprofitant el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, volem manifestar el nostre rebuig absolut a les violències i discriminacions que reben les persones per la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. 

I és que la LGTBIfòbia és una violència que afecta milions de persones arreu del món, negant-los drets fonamentals, limitant les seves oportunitats i posant en perill les seves vides. A part d’atemptar contra els drets humans, perpetua estructures de poder i dominació que també estan en la base de les violències masclistes.  

Per això, a l’Associació in via defensem que la prevenció de la LGTBIfòbia passa per una educació inclusiva que fomenti el respecte i la comprensió de la diversitat. Nosaltres ens comprometem a continuar oferint projectes educatius que contribueixin a desmuntar estereotips i prejudicis i construir una societat més justa i igualitària.  

Una societat lliure de violències masclistes és una societat on tothom pot viure sense por de ser discriminat o violentat per la seva identitat o orientació sexual. Per això, a l’Associació in via continuarem treballant per erradicar la LGTBIfòbia i aconseguir un món més just i respectuós per a tothom.  


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *