Projecte ROSA PARKS per detectar situacions de racisme que pateix la població migrada

El 2024 hem iniciat el Projecte ROSA PARKS, enfocat a la detecció de víctimes o potencials víctimes, especialment dones, de racisme, xenofòbia o qualsevol altre delicte d’odi o discriminació que pateix la població migrant al nostre país.

Per això, oferim orientació i assessorament a les persones migrades per a la recuperació dels drets que els han estat vulnerats.

Des de la informació i capacitació volem contribuir a la prevenció i erradicació del racisme, la xenofòbia, la intolerància i qualsevol altre mena de delicte d’odi.

Mitjançant l’exploració que duem a terme detectem aquelles persones que són víctimes d’algun tipus de discriminació i les acompanyem perquè puguin posar fi a aquesta situació. Proporcionant, a més, informació i eines de prevenció a tota persona migrada que sigui potencial víctima.

El nostre objectiu és que les persones beneficiàries del projecte siguin el motor del seu propi procés; que puguin prendre consciència del problema i adquireixin les eines i coneixements de recursos per solucionar la situació discriminatòria en què es troben.

Més informació sobre el Projecte ROSA PARKS a invia@invia.cat.

Aquest projecte compta amb finançament del Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions i el Fons Social Europeu +.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *