Taller col·laboratiu de “joguines sense gènere” durant la Mercè

L’Associació in via tornarà a participar enguany en les festes de la Mercè, amb un taller sobre joguines sense gènere, que portarà per títol “Què li regalaries a la Mercè i al Marcel?”. L’activitat, que s’emmarcarà en la mostra d’entitats i ciutadania Associa’t a la festa, tindrà lloc el pròxim 23 de setembre a la tarda a la plaça de Catalunya de Barcelona de 16 a 20h a l’Espai Murals i Art Urbà. Vegeu aquí el mapa de la plaça.

El taller implicarà la realització d’un mural col·laboratiu que inclourà les figures dibuixades d’un nen (Marcel) i d’una nena (Mercè). A partir d’aquí, es demanarà a les persones participants en el taller que mitjançant esprais, guixos, pintures i adhesius diversos complementin el mural donant resposta a la pregunta “quina joguina regalaries a cadascun dels dos personatges?”.

El taller té l’objectiu de fer reflexionar sobre la mirada de gènere que apliquem a cada decisió, com una eina de transformació social que permeti aprofundir sobre les desigualtats i fer-les visibles, de manera especial en les etapes educatives primerenques.

El taller respon a l’objectiu de l’entitat d’aplicar l’enfocament de gènere de manera integral en l’acompanyament educatiu a totes les persones que atenem, en especial dones, infància, adolescència, joves i famílies. Ho fem des d’una òptica transversal d’apoderament i de transformació social de gènere i com a mètode per reparar les desigualtats identificades en diferents nivells.

Consulteu el programa sencer de l’Associa’t aquí


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *