Vols assistir a xerrades o tallers sobre educació a la teva escola? Contacta’ns!

Ara que ha acabat l’escola i en breu comencem ja la preparació del nou curs que s’iniciarà al setembre volem parlar-vos de l’Espai Famílies de l’Associació invia. Aquest projecte neix al 2016 com una eina adreçada a les famílies d’infants i adolescents entre els 3 i 16 anys i s’orienta a oferir assessorament i estratègies sobre educació a mares i pares que necessiten acompanyar els seus fills i filles en l’aventura de fer-se grans, per tal de poder prevenir situacions problemàtiques en el futur. La família és el primer espai de socialització i aprenentatge i per això es remarca el seu valor en el desenvolupament dels infants i adolescents.

L’Espai Famílies consisteix en un cicle de 3 a 4 xerrades i/o tallers gratuïts adreçades als pares i mares en els quals es poden tractar diferents temàtiques relacionades amb el desenvolupament dels infants i adolescents, com poden ser la detecció i prevenció de riscos en les xarxes socials, el repte dels límits i les normes, la prevenció i gestió de situacions de risc com el bullying… No obstant, entenent que és essencial poder donar resposta a les necessitats de cada centre educatiu i/o AMPA, també es poden proposar temàtiques diferents segons les inquietuds de les famílies.

Els cicles de xerrades i/o tallers estan adreçats a mares, pares o tutors/es legals d’infants i adolescents que es trobin cursant Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria a qualsevol centre educatiu de Barcelona ciutat.

 

Pertanys a l’AMPA o AFA de l’escola o simplement t’interessa que al centre educatiu on estudien els teus fills i filles es puguin realitzar xerrades/tallers gratuïts?
  • Contacta’ns abans del 31 de desembre de 2018 a safi@invia.cat o per telèfon al 932155626 i sol·licita’ns-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *