Han tornat les #superheroï(ne)s BCN!

Per la Mercè, han tornat les #superheroinesBCN! L’Associa’t de la plaça de Catalunya de Barcelona es va convertir el passat 23 de setembre en una gimcana d’aventures i reptes. L’espai va aplegar desenes de joves i no tant joves que van superar diverses proves amb l’objectiu d’aconseguir el primer objectiu d’aquest joc anual: recarregar l’energia de les nostres superheroï(ne)s, perduda després de lluites aferrissades contra enemics terribles com la insolidaritat, les desigualtats o la pobresa, i fer-ho a més tot passant una bona estona.

Arrenca així un any més una nova edició de les Superheroi(ne)s BCN, un projecte impulsat conjuntament per l’Associació in via i 3 entitats socials més (acidH, AFEV Catalunya i Iniciatives Solidàries) que té l’objectiu de multiplicar forces contra l’exclusió social.

Els nens i nenes, joves i pares i mares que van participar en la primera cita del nou repte d’aquest any van poder superar diverses proves i es van endur com a record una foto de l’activitat que alhora va servir per convocar-los a la segona fase del joc: la festa Superheroi(ne)s BCN Day, que enguany tindrà el format d’una scape room i que se celebrarà el proper 16 de desembre al teatre d’acihH, al carrer Siracusa, 53 de Barcelona. En breu us anirem explicant més coses sobre aquest nou repte.

Tots i totes hi esteu convidats! Us hi esperem!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *