Room 5 Crossfit fa una aportació a Associació in via perquè infants i joves sense recursos econòmics puguin realitzar activitats esportives

Cinc infants i joves usuaris i usuàries de l’Associació in via han pogut dur a terme recentment una sortida de paddle surf al Club Nàutic Poblenou gràcies a una donació de 269 euros que ens va fer a finals de març el gimnàs Room 5 Crossfit de Manresa, recaptats durant diferents activitats extraordinàries al voltant del Dia de la Dona, el 8 de març passat.

Els i les joves que se n’han pogut beneficiar provenen de famílies amb pocs recursos econòmics i, per tant, sense aquesta donació, la pràctica d’aquesta activitat no hauria estat possible per a ells i elles. Preguntant per l’experiència, M.A., un dels participants, ha afirmat que li va “encantar”. I en Sergi, un dels educadors acompanyants, ha constatat que “és una activitat per repetir”. “El juliol és el mes perfecte per fer activitats fora de l’aula, més si són a la platja, i passar-ho bé amb els alumnes!”, ha afegit.

No és la primera vegada que des de l’Associació in via podem oferir als nostres usuaris i usuàries realitzar activitats esportives gràcies a les donacions de gimnasos o entitats esportives. De fet, aquest mateix 2022 hem tingut la sort de ser l’entitat escollida com a receptora dels beneficis obtinguts del Campionat de CrossFit ‘Fight Like a Woman: a més ens van regalar tallers gratuïts de crossfit a usuàries supervivents i víctimes de violències masclistes perquè se sentin més fortes tant físicament com emocionalment, i amb els beneficis recaptats del campionat hem pogut becar les usuàries que decidissin continuar amb aquest bonic esport després d’haver-lo provat.

Més enllà dels beneficis per a la salut física, la pràctica esportiva és una indubtable via terapèutica i una gran eina per al benestar emocional, perquè ajuda a treballar aspectes tan importants com l’assoliment de reptes, el respecte, la solidaritat o la superació d’una mateixa.

Així doncs, no ens queda més que celebrar iniciatives com aquesta!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *