Signem un nou conveni amb l’Ajuntament d’Abrera pel projecte Suport Famílies

Aquest dimecres ens hem desplaçat fins a Abrera on, un any més, hem signat un conveni amb l’Ajuntament per tirar endavant el projecte Suport a Famílies en Situació de Vulnerabilitat, destinat a oferir suport econòmic per al pagament del lloguer a famílies en situació de vulnerabilitat, especialment a dones que han patit violència masclista i a famílies monomarentals.

Gràcies a aquest conveni, l’any 2022 vam poder oferir suport a 9 famílies (23 persones) i en total es van destinar 15.741,91€ en ajudes per al lloguer. Aquest 2023, ja hem pogut ajudar a 6 famílies i aturar 2 processos de desnonament, destinant 10.038,98€ en ajudes per al lloguer.

A través d’aquest projecte, l’any passat vam tancar convenis amb 12 ajuntaments i 4 consells comarcals, destinant un total de 279.500€ en suport econòmic directe a famílies en situació de vulnerabilitat, especialment dones supervivents de violències masclistes i famílies monomarentals. Enguany, ja ho hem fet amb 13 municipis i 3 consells comarcals.

El projecte Suport a Famílies en Situació de Vulnerabilitat es desenvolupa gràcies al Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i resulta imprescindible per aturar els processos d’exclusió residencial en què es troben moltes dones i famílies amb infants a càrrec d’arreu de Catalunya.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *