“in via” participa a la 3ª jornada de networking Làbora

Associació in via – Programa Làbora ha participat a la tercera edició de la jornada de networking organitzada en el Born, en què 11 participants del punt Làbora Les Corts van poder contactar amb diverses empreses i assistir a tallers formatius sobre la recerca de feina.

Jornada de networking a l’espai Làbora

El passat 15 de maig, 11 participants del programa punt Làbora Les Corts van participar a les jornades de networking que l’Espai Làbora va organitzar al Born. Aquí, van fer entrevistes individuals i grupals programades amb desenes d’empreses seleccionades d’acord al seus perfils professionals, i van poder contactar també directament amb aquelles del seu interès. També van assistir a diversos tallers impartits durant la jornada enfocats a la creació del CV, a l’ús de les Apps mòbils per la recerca de feina o sobre la visualització dels talents personals.

D’aquesta forma, els participants no només van tenir ocasió de contactar de forma directa amb diferents empreses, sinó que també van exercitar les seves habilitats i competències necessàries per realitzar amb èxit una entrevista laboral.

Les empreses col·laboradores amb el programa van rebre un Diploma com a agrïment de la seva participació. Les entitats col·laboradores, com “in via”, rebran també aquest segell Làbora com a entitat social que col·labora en el projecte.

El programa Làbora

És un projecte de ciutat que treballa per al foment de l’ocupació i per apropar a les persones en situació de vulnerabilitat al mercat laboral. El projecte facilita que empreses tinguin accés a una borsa de candidatures on trobar la persona que millor s’ajusta a les seves necessitats de contractació laboral. L’orientació i l’acompanyament del procés de recerca de feina que es fa de cada persona, sempre seguint els criteris d’ocupació per competències, són la garantia del seu èxit.

El Programa Làbora està impulsat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de les entitats socials, representades per ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’inserció de Catalunya) i Creu Roja, i del teixit empresarial de la ciutat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *