El campionat solidari de CrossFit “Fight Like a Woman” aconsegueix recaptar 2.710€ que destina a l’Associació in via !

El passat mes de juny va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú el primer campionat de CrossFit en parelles mixtes ‘Fight Like A Woman’, una competició solidària esportiva a partir de la qual s’han aconseguit recaptar 2.710€ que l’organització ha destinat a l’Associació in via per lluitar contra les violències masclistes!

L’organització del campionat també ha permès a dones i joves víctimes de violències masclistes provar aquesta fantàstica pràctica esportiva en diversos tallers gratuïts que s’han dut a terme al gimnàs de CrossFit La Nau, de Granollers. El primer taller es va celebrar dissabte 21 de maig i hi van participar dones que, durant dues hores, van tenir l’oportunitat de gaudir d’un temps d’autocura, de treball en equip i de competició sana. El segon taller va ser dissabte 2 de juliol, i vàries de les participants ja han manifestat que els agradaria seguir regularment amb l’activitat de CrossFit, cosa que serà possible gràcies a beques que se’ls concediran a través de l’aportació econòmica del projecte ‘Fight Like a Woman’ a l’Associació in via. De cara a finals d’any està prevista la celebració d’un tercer taller, aquesta vegada a Barcelona, i on es podran apuntar més dones i joves. Amb la recaptació, també es becarà a la resta de dones i joves supervivents de l’associació que escullin fer altres activitats esportives, perquè sabem que en definitiva l’esport pot ajudar a tothom a molts nivells!

Des de l’Associació in via, volem agrair enormement a tot l’equip de Fight Like A Woman, i especialment a la seva creadora Marta Arenas, haver-nos escollit per visibilitzar les violències masclistes, i donar suport a les supervivents d’aquestes violències a través de l’esport!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *