El Programa LÀBORA rep el Premi JOVÉ per la seva tasca social

El passat 15 d’octubre, el programa d’inserció LÀBORA, en el qual col·labora també “in via”, va rebre el premi JOVÉ en reconeixement a la seva tasca social de promoció, inserció i integració laboral de col·lectius vulnerables de Barcelona.

El guardó es va entregar en el marc de la Gala anual de Casa JOVÉ, celebrada a l’Hotel Catalonia BCN Plaza. Sandra Tatay va ser l’encarregada de recollir-lo en representació de l’Ajuntament de Barcelona, ECAS, FEICAT i Creu Roja Barcelona, juntament amb Joan Solà com a representant de la Direcció del Programa LÀBORA.

“in via” amb el projecte LÀBORA

Associació “in via”- Punt Làbora Les Corts col·labora en la creació, execució i desenvolupament del programa LÀBORA des que es va posar en funcionament el mes de novembre de 2014.

L’any 2015 van ser derivades 309 persones, de les quals 217 van vincular-se al programa amb una inserció del 24%. Aquest any 2016, ja s’han vinculat 265 persones amb una inserció del 23%.

Un programa conjunt entre l’Ajuntament, les entitats i les empreses

LÀBORA té com a objectiu el foment de l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat de treball, mitjançant un mercat laboral reservat a les persones en risc d’exclusió social. A través d’aquest programa, les organitzacions troben la persona que millor encaixa amb les seves necessitats de contractació laboral, seguint criteris d’ocupació per competències.

L’èxit del programa es basa en la feina entre l’Ajuntament, mitjançant l’Institut Municipal de Serveis Socials, i les entitats socials representades per ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya), i Creu Roja, juntament amb el teixit empresarial de la ciutat.

Casa JOVÉ col·labora amb el Programa LÀBORA des de gener de 2015 com a empresa responsable, a través de la inserció de col·lectius en risc d’exclusió. Actualment compta amb tres usuaris/es en plantilla en contractes majors a 6 mesos i indefinits.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *