Els alumnes dels programes d’inserció visiten el Leroy Merlin

El dijous 2 de novembre els participants dels programes d’inserció i formació de Garantia Juvenil (joves amb discapacitat) i els majors de 30 anys aturats de llarga durada vam realitzar una sortida de coneixement de l’entorn productiu al Leroy Merlin de La Maquinista.

Ens van fer una fantàstica visita guiada per tots els seus departaments, explicant-nos detalladament les tasques i funcions a realitzar pel personal encarregat de cada zona (cuines, bany, decoració, eines, pintures…) i quines són les competències i habilitats necessàries per cobrir cada perfil.

Vam poder observar de primera mà el funcionament del magatzem, del departament d’atenció al client, de la venda online i de les reclamacions. Tot el personal que ens va atendre va ser molt amable i amb una gran predisposició per aclarir-nos qualsevol dubte que poguéssim tenir.

Tant el grup de joves com els més grans van poder adonar-se de quin perfil de persones contracten en el món comercial, quines competències i habilitats són les més valorades i quins són els criteris de selecció que predominen en aquestes empreses. Ara toca posar-s’hi a treballar-ho!

Per concloure la visita vam poder fer entrega al departament de recursos humans dels CV de cadascun dels assistents que hem elaborat en els tallers d’orientació laboral de cara a la propera campanya de Nadal.

A veure si tenim sort!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *