Col.labora

Vols formar part de la nostra entitat?

Aquí trobaràs un seguit d’opcions per fer-ho!

Associa't a

logo associacio in via

Som una Associació! Les associacions són agrupacions de persones constituïdes per a realitzar una activitat col·lectiva d’una forma estable, organitzades democràticament i sense ànim de lucre.

La suma del compromís de cada una de nosaltres per lluitar contra la discriminació i la violència i defensar la igualtat d’oportunitats donarà més i millors resultats!

Si t’encoratgen i motiven els nostres serveis i projectes, i vols formar-ne part com a persona sòcia, t’estarem molt agraïdes!

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: Associació in via; Finalitat: Realitzar la gestió dels socis de l’entitat i enviar comunicacions informatives i comercials  i/o newsletters; Legitimació: Execució d’un contracte, consentiment de l’interessat; Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: Administració Tributària, Si escau, empresa de missatgeria o transport, entitats financeres, estan previstes transferències a tercers països; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir tractant-se de dpo@windat.eu o C/ de l’Amistat, 15 08005 Barcelona; Procedència: Del propi interessat; Informació addicional: següents pàgines.

Donacions - Quotes Socis

Si vols col.laborar amb al sosteniment econòmic dels nostres projectes, pots fer una donació mitjançant: targeta de crèdit, transferència, bizum…

La teva donació es destinarà íntegrament als projectes i activitats de l’Associació in via.

Fes un Bizum al 02501

Donació /quotes

Totes les quotes i els donatius a l’Associació in via per ser d’utilitat pública, gaudiran d’una deducció del seu import a la declaració de la renda, segons estableix la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de “Régimen fiscal de las entidades sin fines lucrativos y de los incentivos fiscales al mecenazgo” atès que l’Associació in via compleix tots els requisits establerts a l’article 3 de l’esmentada Llei segons l’escalat següent:

Fins a 150€, et dedueixes el 80%

A partir de 150€, et dedueixes el 35%

I si es tracte de donacions periòdiques, al menys, tres anys, a la mateixa quantitat per un import igual o superior, et dedueixes el 40%.

A més per la nostra promoció de la llengua catalana, estem adscrits dins el Cens d’Entitats de Foment de la Llengua Catalana, i també et beneficiaràs d’un 15% de deducció fiscal sobre l’import donat.

El nostre compte bancari: ES23 1491 0001 2030 0009 0721

Si vols fer una donació periòdica, contacta amb nosaltres

Herències i llegats

Podem ser l’entitat que decideixes sigui en un futur, la receptora del teu llegat.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: Associació in via; Finalitat: Gestionar les donacions i enviar comunicacions informatives i comercials; Legitimació: Execució d’un contracte, interès legítim del Responsable; Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: Administració Tributària, Entitats Financeres, estan previstes transferències a tercers països; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir tractant-se de dpo@windat.eu o C/ de l’Amistat, 15 08005 Barcelona; Procedència: Del propi interessat; Informació addicional: següents pàgines.

Voluntariat

Comptem amb la col.laboració i compromís d’un equip de persones voluntàries que donen suport als diferents projectes i activitats de l’entitat. Si vols formar pat de la nostra base social i aportar el teu temps i compromís social per transformar la nostra societat a través de la nostra entitat, fes-ho ARA! Parlem i trobarem quina és la millor manera de fer-ho!

Empreses

Volem enfortir la relació amb empreses responsables i compromeses amb la societat, a través de la seva Responsabilitat Social Corporativa.

Voleu enfortir una activitat solidària? Voleu fer una donació econòmica o material a un projecte social? Voleu incentivar la participació i cura dels vostres equips a través del voluntariat corporatiu o de la formació? Voleu ampliar els vostres equips apostant per la inserció inclusiva?

Si voleu contribuir de forma activa i voluntària a la millora social, econòmica i ambiental, us animem a fer-ho amb nosaltres! Parlem!