Celebrem l’Assemblea anual de sòcies i donem la benvinguda a la nova presidenta de l’Associació in via, Carlota Falgueras 

Aquest dimarts hem celebrat l’Assemblea anual de socis i sòcies de l’Associació, on hem fet balanç de l’any i hem compartit amb les nostres associades l’informe de gestió i el balanç econòmic de 2022, el canvi d’estatuts després de l’adaptació a la realitat actual, i el pressupost i el pla de treball de 2023. 

Fent repàs de l’any podem assegurar que ha estat un 2022 de molta feina, un any en què hem acompanyat a moltes persones, hem format i ens hem format. Ara estem en un 2023 ple de reptes, de nous camins que afrontem amb la il·lusió del primer dia en la nostra lluita en defensa dels drets humans i amb una mirada interseccional

També, i després de 8 anys a la Junta Directiva de l’Associació, hem aprofitat l’Assemblea per acomiadar la nostra presidenta Manolita Sanz, a qui volem agrair tots aquests anys de lluita compartida contra les violències masclistes. Gràcies per capitanejar el vaixell! 

Així, donem la benvinguda a Carlota Falgueras com a nova presidenta de l’Associació in via, estem segures que la seva implicació en el moviment feminista, les xarxes del barri, i la seva llarga trajectòria professional ens acompanyarà en aquesta nova etapa. 

Com sempre, nosaltres continuarem lluitant, juntes, gràcies al suport de totes les que esteu i les que confieu! 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *