Finalització de les pràctiques “Iniciació al Treball Sector Serveis”

El dia 14 de Desembre van finalitzar les pràctiques dutes a terme durant 2 mesos pels 12 alumnes inscrits en el curs de “Iniciació al Treball Sector Serveis” de FSC Inserta i Fons Social Europeu.

Les pràctiques han tingut una durada de 130 hores i s’han desenvolupat en empreses ordinàries amb perfils professionals molt diferents com ara reposador, peó manipulats, tècnic informàtic o auxiliar de cuina.
Gràcies a aquestes pràctiques les persones amb discapacitat intel·lectual poden accedir al mercat laboral sota una perspectiva més realista i enriquir-se de l’experiència viscuda amb un apropament a l’empresa ordinària.

Càtering Alcalá

El càtering Alcalá ha estat una de les empreses que ens ha donat l’oportunitat de dur a terme les pràctiques.
Càtering Alcalá és una empresa fundada el 1976 per Torcuato Alcalá especialitzant-se en la nutrició del sector infantil. Al llarg dels anys de treball ha ampliat la seva tasca de càtering a altres col·lectius, consolidant-se com una empresa de restauració de gran serietat, exercint la seva tasca amb el màxim rigor i gran dedicació als seus clients.

D’esquerra a dreta, Sílvia, alumna en pràctiques com a auxiliar de cuina; Judith, administrativa i Sandra, la gerent del Càtering

Una experiència enriquidora, Silvia (Alumna en pràctiques)

“El càtering Alcalá m’ha obert els braços i m’he sentit molt acollida a la cuina. Han aconseguit que em senti còmoda i que projecti el meu futur professional en aquest àmbit. He après quins són els valors del treball i l’esforç del dia a dia en la jornada laboral.
Des d’aquí m’agradaria donar les gràcies al càtering Alcalá i a l’Associació “in via” per brindar-me aquesta oportunitat i aconseguir que m’il·lusioni amb poder treballar algun dia en una cuina”

1 comments “Finalització de les pràctiques “Iniciació al Treball Sector Serveis”


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *