Vine a la Mostra d’Associacions de la Mercè 2016!

Hi havia una vegada un munt d’associacions fent coses increïbles. Treballant cada dia per fer una societat millor i més justa, i que per la Mercè 2016, es reuniran a la Plaça Catalunya per celebrar la Mostra d’Associacions i compartir més de 200 activitats de festa, cultura i transformació social.

Els dies 24 i 25 de setembre, en motiu de les Festes de la Mercè, la Plaça Catalunya es convertirà en el punt de trobada de dos dels grans tresors de Barcelona: les entitats i la ciutadania, amb moltes propostes lúdiques, festives i gratuïtes per a tots els públics i edats. I l’Associació “in via” també hi será present amb un divertit taller d’art urbà que no us podeu perdre!

Taller d’art urbà sobre la perspectiva de gènere

Estem preparant una activitat per treballar la perspectiva de gènere mitjançant la construcció de retallables (roba, oficis, rols familiars i socials…), dirigida tant a infants i adolescents com a adults i famílies. Es confeccionarà un gran mural amb dues figures d’un nen i una nena que s’aniran omplint de les figures fetes de retallables al taller.

Dissabte 24, des de les 11:00h fins les 13:00h. Us hi esperem!

Associa't a la festa Mercè 2016


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *