Un Sant Jordi sense prínceps ni princeses amb molt d’èxit

La Rambla del Poblenou es va omplir de paradetes de roses, llibres i de moltes persones que van sortir al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi. I entre aquestes paradetes, la de l’Associació “in via”. Prèviament, divendres vam estar també a les oficines centrals del Banc Sabadell, amb les nostres galetes solidàries.

Un Sant Jordi solidari

El divendres 21, els treballadors del Banc Sabadell ens van rebre amb molt d’entusiasme a les seves oficines centrals, on vam poder vendre al llarg del matí les nostres galetes solidàries. Sota el lema “un Sant Jordi solidari, un Sant Jordi diferent sense prínceps ni princeses” vam iniciar així el nostre Sant Jordi 2017.

El 23 d’abril vam estar a la Rambla del Poblenou, que es va omplir de gom a gom, en un dia on els llibres i les roses eren els protagonistes. Aquí vam estar venent roses i galetes solidàries de Sant Jordi a la nostra paradeta fins als vespre, moment en què es van esgotar les 300 roses que teníem disponibles!

A més de vendre roses i galetes solidàries, vam poder mostrar també a la ciutadania la tasca de l’associació “in via”, amb els nostres pamflets informatius, així com donant més informació sobre els nostres projectes a tothom que estigués interessat.

Un any més, l’èxit de la nostra paradeta va ser possible gràcies a totes les persones de l’entitat que, per torns, van estar col·laborant durant tota la jornada muntant les roses, atenent, controlant… El resultat ha estat molt positiu, i ens ha deixat imatges com les que teniu a continuació:

Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *