Per Santa Jordina, vine a buscar la teva rosa solidària contra la violència masclista!

Aquest diumenge 23 d’abril estarem al pati de l’entrada de l’Ajuntament de Barcelona, de 10h a 20h, on pots venir a saludar-nos i a buscar la teva rosa solidària contra la violència masclista! I és que, enguany, l’Associació in via som una de les quatre entitats de la ciutat convidades a la jornada de portes obertes que cada any celebra el consistori.

L’accés és lliure i gratuït, així que aprofita l’oportunitat per venir a descobrir cada racó de l’emblemàtic edifici i a conèixer-nos de prop. A més, els infants i adolescents de l’Àrea Educativa i Pedagògica de l’entitat han preparat amb molt d’amor i il·lusió uns fantàstics punts de llibre per a l’ocasió que podràs adquirir per fer un donatiu a la nostra tasca junt amb les bosses i les roses solidàries que trobareu al nostre estand.

Com a entitat de referència en la detecció i per a l’erradicació de les condicions de desigualtat que generen violència i discriminació volem aprofitar aquesta diada per dir, un any més, que ja és hora de trencar els estereotips i que, per Sant Jordi i Santa Jordina, #nipríncepsniprinceses. Que ni les dones necessiten ser salvades ni els homes maten dracs, que pel mig hi ha molts matisos i que el que hem de trencar són les cadenes que ens lliguen al passat. #donestrencadores


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *