El Programa de Garantia Juvenil insereix 7 joves amb discapacitat intel·lectual en el món laboral

El Programa de Garantia Juvenil per a joves amb discapacitat intel·lectual ha obtingut ja els primers resultats després de sis mesos. Dels 10 joves que hi han participat, 7 han obtingut feina, i en alguns casos, han aconseguit tenir més d’un contracte. El programa es realitza amb el suport del Servei Català d’Ocupació i el Fons Social Europeu i es va iniciar el 2 de maig passat.

Tres dels joves han fet substitucions de vacances aquest estiu, fent tasques de neteja en edificis d’oficines, treballant amb qualitat i bon ritme, i aquesta bona experiència els ha preparat per aconseguir noves contractacions futures.

Durant aquests mesos, els joves han realitzat les següents feines:

  • Auxiliar d’assistència a passatgers i controls a l’Aeroport de Barcelona.
  • Magatzem i reposició de gènere.
  • Manipulats.
  • Neteja d’oficines i edificis de veïns.

A més, dins del pla de millora, dues noies han reprès els seus estudis amb l’objectiu d’aconseguir el títol d’ESO en una Escola d’Adults, cosa que els hi obrirà portes a un ventall d’ocupacions a les quals ara no tenen accés. Com a valoració global d’aquest període, l’actitud dels participants en el programa ha estat molt positiva: tots ells han demostrat una actitud proactiva i s’han implicat en el seu procés laboral i de futur.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *