Professionalitat i rigurositat a la Casa d’Acollida

Davant les informacions aparegudes avui i el dia 22 de novembre en diferents mitjans de comunicació en relació a uns presuntes fets ocurreguts l’any 1987 en els quals apareix esmentada la Casa d’Acollida, gestionada per l’Associació “in via”, volem realitzar les següents consideracions:

1.- L’Associació in via, és una entitat civil sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública.
2.- La Casa d’Acollida és un servei residencial, de més de seixanta anys, que atèn a dones, soles o amb fills, en situacions d’especial vulnerabilitat, oferint un pla de millora personalitzat, amb atenció integral i multidisciplinaria (educadors socials, psicòlegs…) que busca recuperar la seva autonomia personal i emocional i, en la mesura del posible, la seva inserció laboral.
3.- Durant els més de seixanta anys en els quals “in via” a prestat aquest servei mai s’ha generat cap incident relacionat amb fets com els apareguts en aquestes informacions publicades.
4.- No obstant això, “in via” es personarà, si s’escau, en el procediment judicial per col·laborar amb l’administració de justícia en l’esclariment dels fets i la depuració de responsabilitats. Tot això amb la finalitat d’evitar danyar el bon nom i treball de l’Associació.
5.- “in via” defensa la seva trajectòria de més de seixanta anys d’atenció a les dones i a la infància, i son bona mostra, els molts reconeixements de totes les administracions públiques i també de particulars.
6.- ·in via” defensa també la integritat professional i moral de totes aqueslles persones que treballen a l’Associació.

JUNTA DIRECTIVA ASSOCIACIÓ ” in via”


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *