Leroy Merlin finança les obres de millora de la Casa d’Acollida

El mes de novembre de 2018 l’equip de Leroy Merlin La Maquinista va iniciar una sèrie d’obres d’arranjament i millora dels espais de la Casa d’acollida, el recurs residencial d’inclusió de l’Associació in via que acull dones, adolescents i nens i nenes supervivents de violència de gènere o d’altres violéncies.

Aquest projecte solidari ens ha permès vestir la sala de jocs i estudi, el menjador, les habitacions i el jardí, i ha permès que els nens, joves i dones acollides a la casa puguin gaudir d’una nova llum i mobiliari a les instalaciones.

Al llarg de tot un mes d’obres, muntatge i pintura, els diferents professionals de Leroy Merlin implicats en el desenvolupament del projecte solidari van mostrar un compromís, il·lusió i capacitat de treball que ens va fascinar, així com també el resultat de tot l’arranjament. Des del Servei d’Atenció Integral a la Dona de l’Associació in via volem agrair de tot cor aquesta donació, que ens ha permès comptar amb una Casa d’acollida mes acollidora que mai.

Gràcies pel vostre suport i compromís!

1 comments “Leroy Merlin finança les obres de millora de la Casa d’Acollida


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *