Participem al seminari de formació i intercanvi de la Fundació Surt

“in via” ha participat en el seminari dirigit a professionals i associacions que treballen en l’acompanyament de dones migrades per a la inserció laboral, realitzat per la Fundació Surt. L’objectiu ha estat donar a conèixer eines metodològiques innovadores per a la identificació i el desenvolupament de les competències de les dones migrades, per tal de millorar la seva inclusió i promoure l’apoderament.

Ha estat un espai per reflexionar sobre el perfil professional, el marc organitzatiu i els recursos personals i materials necessaris per posar en pràctica programes efectius d’inserció laboral de dones migrades. Els continguts de la formació s’han basat en la metodologia Forward, un model de competències adaptat a les necessitats de les dones migrades i què ens cal per aplicar metodologies d’inserció des d’una perspectiva de gènere i intercultural.

Es reivindica voler ser un projecte transformador i compromès amb els valors de la equitat de gènere, la inclusió, i la transformació social.

Sobre Fundació Surt

El seminari s’ha realitzat a la fundació Surt, entitat sense ànim de lucre que treballa amb dones des de l’any 1993, promovent l’apoderament de les dones, la seva autonomia i el seu lideratge des de diferents àmbits.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *