Aturem el desnonament d’una família monomarental gràcies al projecte ‘Famílies en situació d’extrema vulnerabilitat’

Aquest dilluns 3 d’octubre el nostre equip del projecte ‘Famílies en situació d’extrema vulnerabilitat’ ha aturat el desnonament d’una família monomarental previst pel Jutjat de Primera Instància de Tortosa. La mare, que té una discapacitat del 66%, presentava un deute acumulat de quatre mesos de lloguer al qual, gràcies al projecte, s’ha pogut fer front.

Es tracta del primer desnonament que hem aconseguit aturar a través de la posada en marxa de la 8a edició del projecte ‘Famílies en situació d’extrema vulnerabilitat’, que es desenvolupa gràcies al Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i resulta imprescindible per aturar els processos d’exclusió residencial en què es troben moltes famílies amb infants a càrrec d’arreu de Catalunya.

Durant l’any 2021 des de l’Associació in via vam destinar 304.221,84€ a aquest projecte i vam donar suport a 179 famílies (482 persones) que tenen una mitjana d’ingressos mensuals de 638€ i paguen una mitja de 529€ pels seus lloguers, aconseguint que totes elles romanguin al seu domicili i aturant nou desnonaments, un d’ells en execució.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *