Participem al Saló de l’Ocupació per informar dels nostres programes d’Inserció i Formació laboral

Des de l’Associació in via participarem els propers 9 i 10 de novembre al Saló de l’Ocupació que tindrà lloc a Fira Barcelona (Recinte de Montjuïc, Palau 1). Des del 2018, any de creació, hi hem estat presents cada any.

Enguany hi serem presents de diferents maneres. En primer lloc, tindrem un stand on podeu visitar-nos per informar-vos del Servei d’Inserció i Formació laboral que oferim, així com de la resta de programes adaptats a diferents necessitats de les nostres persones usuàries. També a l’stand podreu apuntar-vos a la nostra borsa de treball: des de l’Associació in via estem permanentment en contacte amb empreses que busquen personal i fem d’intermediàries entre aquestes empreses i les nostres usuàries.

En segon lloc, els i les visitants que s’acostin al nostre stand podran participar d’una dinàmica participativa en forma d’scape box que oferirà les eines necessàries per tal de fer un currículum correctament.

El Saló de l’Ocupació es dirigeix a tot tipus de públics en edat laboral i s’hi pot trobar informació, assessorament i una àmplia representació d’entitats del tercer sector, gremis i empreses amb ofertes de feina actives.

T’esperem al Saló de l’Ocupació els propers 9 i 10 de novembre!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *