A l’Espai Aprendre tornem a l’escola després d’unes vacances de Nadal plenes de regals

El 8 de gener es van acabar les vacances de Nadal i els nens i nenes de l’Espai Aprendre van tornar a iniciar les classes i el reforç escolar. No sempre agrada això d’acabar les vacances i d’opinions, els nens i nenes en tenen de tots colors: alguns estaven molt contents de tornar a l’escola i poder veure als seus amics, però d’altres tenien ganes de continuar a casa amb les seves famílies, jugant amb les noves joguines que els Reis Mags els havien portat i no havent de fer deures durant uns dies.

Els més petits van poder portar les seves joguines noves el primer dia de classe per compartir-les amb els seus companys de classe. Durant la primera setmana tots s’han adaptat molt bé al ritme quotidià de l’escola i per alguns, les vacances ja els queden lluny i tornen a ocupar els seus dies amb les hores a l’escola, els deures i les activitats extraescolars.

El primer dia de classe de l’Espai Aprendre, els infants es van trobar amb la sorpresa que els Reis Mags també havien passat per l’Associació “in via” i van poder obrir els regals que els havien deixat. Els regals van ser possibles gràcies a una campanya engegada per Fedaia per recollir joguines noves o en molt bon estat per poder repartir-les entre les famílies dels projectes, de la qual enguany la nostra entitat n’ha tornat a ser beneficiària. La campanya ha comptat amb la solidaritat dels centres esportius CET10, CEM Bac de Roda i CEM Júpiter, que han recollit joguines en els seus espais.

En nom de la Junta de l’Associació “in via”, així com dels socis/es, col·laboradors/es, professionals i usuaris/es, volem agrair-vos la vostra inestimable col·laboració. Gràcies a la vostra solidaritat hem pogut aportar a les nostres famílies i infants il·lusió i alegria en la nit més màgica de l’any!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *