Els alumnes de l’Espai Aprendre us feliciten el Nadal!

El Nadal ja és aquí, i els nois i noies de l’Espai Aprendre comencen les seves vacances, però abans ens han volgut felicitar les festes amb una postal i un missatge que ells mateixos han elaborat.

Taller de postals de Nadal

La setmana passada, cadascun dels alumnes de primària i secundària van fer un dibuix i van pensar una frase nadalenca durant el temps de l’Espai Aprendre. D’entre totes les aportacions, s’escollia una frase i un dels dibuixos que finalment han donat lloc a la postal de l’Associació “in via” per felicitar-vos el Nadal.

El resultat ha estat una bonica postal amb la frase de l’Andrea, alumna de secundària de 14 anys, i amb el divertit dibuix de la Mariam, de 10 anys.

Les guanyadores i els participants van rebre un obsequi per la seva feina, i es van acomiadar de l’Espai Aprendre fins després de Reis, per gaudir d’unes merescudes vacances.

Juntament amb ells, tot l’equip “in via” us desitja unes bones festes i un feliç any 2017 en què seguirem donant suport a la infància i les seves famílies, i lluitant per l’eradicació de la violència!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *