Reprenem els programes adreçats a família i infància

Amb el nou curs, al Servei d’Atenció a la Infància i Família (SAFI) de l’Associació in via reprenem les activitats. La gran majoria de programes i formacions ja han encetat les sessions. Des de principis de mes, ja han arrencat els grups de l’Espai Aprendre i del projecte Ubuntu, dos projectes paral·lels adreçats a l’atenció educativa a infants i adolescents. També avança a bon ritme el programa Famílies en joc, un suport per tal que les mares millorin les seves habilitats maternals a través del joc que hem encetat aquest any i que s’allargarà fins al mes de desembre vinent.

D’altra banda, el 15 d’octubre vinent comencen les sessions els grups del projecte Endavant, en concret els d’adolescents i famílies d’adolescents. Tots dos grups es reuneixen de manera simultània cada dimarts durant 6 setmanes. Uns dies més tard, el 19 d’octubre, arrenca el tercer grup del mateix projecte, que s’adreça a famílies amb infants menors de 12 anys. Les sessions són cada divendres.

Finalment, destacar també que l’1 d’octubre passat es van obrir també les inscripcions per a l’Espai Psicologia, un espai d’acompanyament psicoterapèutic. Per a més informació, podeu escriure’ns a safi@invia.cat.

Què fem i a qui s’adrecen els diferents programes que tenim en marxa?

  • A l’Espai Aprendre realitzem atenció educativa a infants i adolescents amb diferents necessitats educatives des de 1r de Primària fins a 4t d’ESO.
  • El projecte Ubuntu intervé realitzant reforç escolar des de les escoles d’Educació Primària del barri de Poblenou. Té en comú amb l’Espai Aprendre que tots dos programes se centren a realitzar un reforç educatiu en casos derivats de dificultats d’aprenentatge i a fomentar hàbits i rutines vers els estudis, així com a potenciar competències i realitzar un seguiment de la implicació i relació familiar.
  • El programa Famílies en joc és el projecte més nou que engeguem. S’adreça a mares en situació de vulnerabilitat amb fills i filles de 0 a 3 anys, a les quals donem orientació, acompanyament i atenció psicoeducativa i terapèutica per tal de millorar les seves habilitats i capacitats maternals en relació a la criança dels més petits.
  • El projecte Endavant és un projecte de treball amb i per a les famílies, a qui oferim acció interfamiliar en grups,que inclou orientació en resolució i gestió de conflictes, grups conduits per professionals de la pedagogia, psicologia, educació social o treball social i de la mediació.
  • Finalment, l’Espai Psicologia és un espai d’intervenció psicoterapèutica amb joves, adults i famílies que necessiten d’acompanyament emocional individual o familiar.
Per a més informació o inscripcions:

Podeu contactar-nos telefònicament al 93 215 56 26 o enviar-nos un correu a l’adreça safi@invia.cat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *