ESPAI d’APRENDRE “in via”: ESTIU 2012

115 contactes

170 demandes

71 alumnes

Acció que va ser possible per la subvenció del Departement de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya aplicada a la pobresa infantil. Durant l’estiu vàrem poder atendre a infants/adolescents amb dificultats escolars que, en aquell moment, no havien superat el curs per diferents motius; necessitats específiques de l’aprenentatge, manca d’hàbits… També es va poder realitzar un grup d’alfabetització.

 

El resultat va ser molt positiu, d’aquests infants/adolescents, tots van assistir regularment a les classes, acabant els seus respectius dossiers. Al setembre es va presentar els exàmens, superant-los, en la seva majoria, així, alguns que tenien que repetir curs, van poder passar sense dificultat.

La metodologia que es va seguir va ser de grup, però amb una actuació professional individualitzada i acurada. la qual cosa ha donat un rendiment acurati bons resultats en els  currículums. Els professionals de l’ensenyament i els voluntaris de suport, han acompanyat a aquests infants/adolescents i s’ha aconseguit, així que tirin endavant amb el seu projecte de vida.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *