Associació “in via” participa a la Macroplenària del Programa Làbora

Associació “in via”- Punt Làbora Les Corts va participar a la Macroplenària del dia 15 de juliol, una sessió on les entitats que que col·laboren al Programa Làbora van poder intercanviar coneixements i valors sobre el projecte.

Macroplenària 1Als espais del Punt Làbora La Llavor, de la Fundació Ared, es va celebrar la Macroplenària. Va ser una sessió participativa on es van treballar en grup els valors, la visió i la missió del Programa Làbora, així com un espai de relació i de pertinença de grup. Durant la sessió es va visionar també un vídeo de networking i es van entregar els diplomes del segell Làbora a l’equip d’orientadors i orientadores  del programa.

El Programa Làbora té com a objectiu fomentar  l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat de treball, liderat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de les entitats socials i el teixit empresarial de la ciutat.

Es tracta d’un mercat laboral reservat a les persones en risc d’exclusió social, que ofereix una borsa de candidatures on les empreses troben la persona que millor encaixa en les seves necessitats de contractació laboral. S’ofereix suport en la selecció del millor perfil, i acompanyament en l’adaptació de la persona al lloc de treball.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *