#laViolenciaMasclistaNOesFiccio

Campanya 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el 25 de novembre, hem posat en marxa una campanya a xarxes socials per denunciar i conscienciar sobre aquesta greu violació dels drets humans. La violència que veiem al cinema és moltes vegades superada per la realitat que apareix a les notícies, i per la realitat de moltes dones que no són notícia i que són supervivents de múltiples violències, com el maltractament físic i psicològic en parella, abús i assetjament sexual, explotació sexual de dones i nenes…

I és que, en els últims cinc anys, el Servei d’Atenció Integral a les Dones supervivents i víctimes de violències masclistes (SAID) de l’Associació in via ha atès 1.070 persones. Perquè la violència masclista no és ficció, és una realitat.

Mira els vídeos!

Manifest

Maltractament físic i psicològic en la parella, violacions, abusos i assetjament sexual, violència vicària envers els fills, explotació sexual de dones i nenes, matrimonis infantils forçats, mutilació genital, venda de virginitat, control de la sexualitat i dels drets reproductius, feminicidis…

La violència envers les dones té moltes cares. A l’Associació in via volem manifestar amb fermesa el nostre rebuig a tots aquells discursos que en neguen l’existència. I sobretot, fer un pas endavant en el camí per erradicar la violència masclista.

Des de fa més de 65 anys, oferim acompanyament integral a les dones, els joves i els infants víctimes de violència. Treballem fent prevenció i conscienciació social. A l’Associació in via, durant el últims 5 anys, hem atès 1.070 persones supervivents de múltiples violències.

Perquè la violència masclista no és ficció, és una realitat.

Ens ajudes a donar suport
a dones supervivents de violència?

Volem reformar el jardí d’una Casa d’acollida de l’Associació in via per a dones, joves i famílies monomarentals supervivents de violències masclistes. Amb la teva aportació econòmica, podrem aconseguir els 8.000 euros que necessitem per poder fer aquesta reforma.

Ens ajudes fent un donatiu a Migranodearena ?
Així va ser la Manifestació del 25N!

La campanya als mitjans

Els següents mitjans s’han fet ressò de la campanya 25N: ACNLaRepúblicaLleida.comEmporda.infoSocial.catCatzona.comRàdio Estel

En aquest enllaç podeu llegir la nota de premsa o bé podeu descarregar-la des d’ aquí.

Comparteix la Campanya!

Realització de vídeos: GRINgo Comunicación 

Veu en off: Marta Palencia-Lefler

El 25N altres anys !

25N 2020:   Body painting al Projecte Claudelreflexions, les nostres usuàries, les venedores del Mercat de Poblenou.

25N 2019: Recollim el Premi Menina per la lluita contra la violència de gènere, Vídeos de sensibilització de dades sobre la violència masclista a Xarxes socials (vídeo 1, vídeo 2, vídeo 3, vídeo 4, vídeo 5, vídeo 6), Manifest de l’Associació in via.

25N 2018: Ens volem vives i lliures, no mortes per defensar-nos! (text de la Manolita Sanz, Vocal de la Junta de l’Associació in via)

25N 2017: Penja el teu vídeo! #ProuViolència!Vídeos de sensibilització de la violència masclista a Xarxes socials (actriu Anna Bertran, vídeo 2, actor Pep Planas, vídeo 4vídeo 5 – Infància, actor Toni Albà, cantant Meritxell Negre, vídeo 7 Eduardo Bravo, cantant Marina Prades Roman, vídeo 8, cantant Carlota Flâneur del grup musical The Artichokes, vídeo 10, Francina Alsina presidenta de la Taula del Tercer Sector…), Manifest per una Catalunya lliure de violències sexuals #JoTambé , Testimoni d’una jove víctima i supervivent de violència masclistaConcert solidari #ProuViolència! amb el grup Màia i la Meritxell Negre al Teatre Casino Aliança (recaptació per a programes de prevenció i erradicació de la violència), Exposició d’obres artístiques de supervivents de violències masclistes a Can Felipa, Manifest unitari contra la Violència de gènere.

25N 2016: El compromís de l’Associació in via per eradicar les violències!