#laViolenciaMasclistaNOesFiccio

Campanya 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el 25 de novembre, hem posat en marxa una campanya a xarxes socials per denunciar i conscienciar sobre aquesta greu violació dels drets humans. La violència que veiem al cinema és moltes vegades superada per la realitat que apareix a les notícies, i per la realitat de moltes dones que no són notícia i que són supervivents de múltiples violències, com el maltractament físic i psicològic en parella, abús i assetjament sexual, explotació sexual de dones i nenes…

I és que, en els últims cinc anys, el Servei d’acompanyament integral a dones víctimes i supervivents de violències de gènere (SAID) de l’Associació in via ha atès 1.070 persones. Perquè la violència masclista no és ficció, és una realitat.

Mira els vídeos!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Manifest

Maltractament físic i psicològic en la parella, violacions, abusos i assetjament sexual, violència vicària envers els fills, explotació sexual de dones i nenes, matrimonis infantils forçats, mutilació genital, venda de virginitat, control de la sexualitat i dels drets reproductius, feminicidis…

La violència envers les dones té moltes cares. A l’Associació in via volem manifestar amb fermesa el nostre rebuig a tots aquells discursos que en neguen l’existència. I sobretot, fer un pas endavant en el camí per erradicar la violència masclista.

Des de fa més de 65 anys, oferim acompanyament integral a les dones, els joves i els infants víctimes de violència. Treballem fent prevenció i conscienciació social. A l’Associació in via, durant el últims 5 anys, hem atès 1.070 persones supervivents de múltiples violències.

Perquè la violència masclista no és ficció, és una realitat.

Ens ajudes a donar suport
a dones supervivents de violència?

Volem reformar el jardí d’una Casa d’acollida de l’Associació in via per a dones, joves i famílies monomarentals supervivents de violències masclistes. Amb la teva aportació econòmica, podrem aconseguir els 8.000 euros que necessitem per poder fer aquesta reforma.

Ens ajudes fent un donatiu a Migranodearena ?

Comparteix la Campanya !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Realització de vídeos: GRINgo Comunicación 

Veu en off: Marta Palencia-Lefler