Xerrada sobre l’ús i abús de les xarxes socials en infants a l’escola Sant Martí

El passat 16 de març, des de l’Espai Famílies de l’Associació in via vam realitzar la xerrada “Detecció i prevenció de riscos en l’ús i abús de les xarxes socials” a l’Escola Sant Martí del barri de Poblenou organitzada conjuntament amb l’AMPA del centre.

Hi van participar sis pares i mares, un grup petit que va afavorir el debat, l’intercanvi d’experiències i la participació de tots els assistents. Es va parlar de manera dinàmica sobre l’ús inadequat de les xarxes socials en els infants, sobre com i quan posar límits als fills i filles, es va fer un repàs a les diferents xarxes socials que utilitzen els nens i nenes en aquestes edats i també es van abordar qüestions com els possibles riscos a Internet, els drets i deures dels menors d’edat a la xarxa o les raons per les quals les xarxes socials són tan addictives en infants i adults.

La xerrada va anar a càrrec de professionals especialitzades en l’atenció a infants i a les seves famílies de l’Associació “in via”. Des de l’entitat pensem que aquestes activitats són una oportunitat per a què pares i mares rebin informació de primera mà i tinguin un espai on poder compartir les seves experiències.

L’Espai Famílies

L’Associació “in via” té una amplia experiència en l’atenció a la dona i a les famílies des de la seva fundació. Des del Servei d’Atenció a Famílies i Infància es realitzen diferents projectes destinats a oferir serveis com reforç escolar a infants i adolescents, acompanyament psicològic a infants, adolescents i a les seves famílies; o orientació i mediació a famílies.

Des del 2016, gràcies al suport del districte de Sant Martí, l’entitat realitza l’Espai Famílies, un servei dins de les escoles de primària del barri del Poblenou que ofereix a les famílies informació i suport en l’educació dels seus fills i filles a través d’espais on poder compartir i debatre amb altres pares i mares.

Per a més informació sobre l’Espai Famílies i sobre els seus serveis:

  • Si voleu saber-ne més o conèixer més a fons quins serveis oferim des de l’Espai Famílies, podeu contactar amb nosaltres a  invia@invia.cato trucant al telèfon 93 25 155 626. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *