La Marató de TV3 selecciona el projecte de l’Associació in via

maratótv3El passat dia 5 de juliol, la Fundació la Marató de TV3 va anunciar els projectes seleccionats per a rebre fons econòmics per posar en marxa projectes solidaris, dins del marc de la Marató extraordinària anomenada Marató per la pobresa.

Un dels projectes seleccionats a l’àmbit d’habitatge ha sigut el presentat des de l’Associació in via per a la Residència Casa d’Acollida. Aquesta edició de la Marató va recaptar 4.514.076 euros que permetran l’execució de 40 projectes de diverses associacions centrats en l’assistència, l’habitatge, la inserció sociolaboral i la infància.

El Projecte de Suport a l’Accés a l’Habitatge in via ha sigut escollit per a rebre 150.000€ amb el següents objectius extrets del projecte presentat:

El projecte té un doble objectiu. D’una banda vol donar resposta a un nombre més elevat de demandes d’acollida temporal a la residència Casa d’Acollida, per a dones i joves, soles, embarassades i/o amb fills al seu càrrec, sense suport econòmic, ni social , ni habitatge. D’altra banda, i un cop coberta aquesta demanda d’acolliment temporal, el projecte vol donar suport a la sortida de la dona/jove de la residència, oferint-li un ajut econòmic que li permeti unes mínimes garanties amb què poder iniciar una vida autònoma i independent.

El procés d’avaluació ha estat dut a terme per l’Agència de gestió d’ajuts Universitaris i de recerca, seguint aquests criteris d’avaluació. El seguiment de tots el projectes es farà gracies a l’Associació ESADE Alumni i els auditors PricewaterhouseCoopers.

Dés d’aquí volem agrair a tots els que vau aportar el vostre gra de sorra a la Marató i vareu fer així possible l’ajuda, suport i promoció de dones i joves del nostre entorn. L’Associació in via i tots els seus professionals vetllaran per l’acompliment del projecte tal com fem des de fa molts anys a Barcelona.

Avui a les 13.00h. està previst la signatura del conveni entre la Fundació La Marató i la Associació in via.

Gràcies a tots.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *