“in via” participa a les XIII Jornades FEPA Joves i Participació

Els dies 8 i 9 de juny van celebrar-se les XIII Jornades FEPA: Joves i Participació, 18 anys caminant plegats, amb una connotació especial, ja que la Federació celebrava el seu divuitè aniversari. I l’Associació “in via”, com a membre de la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits, va ser un dels més de 200 assistents que no es va voler perdre la celebració.

Les jornades van acollir diverses xerrades i ponències que recollien les experiències amb joves de les entitats participants, així com casos d’èxit i diferents formes d’actuació. Però també hi va haver un espai per la música, amb la festa de celebració per la nit a la Sala B de Luz de Gas, amb l’actuació del grup QUICULLOMS.

Joves i participació

Les jornades van tenir lloc a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona. En total, més de dos-cents assistents van gaudir de dos dies de ponències, xerrades, àgores d’experiència i altres activitats.

Entre els assistents, membres d’entitats federades, d’entitats no federades, universitats i administració. Aquest any també cal destacar la participació dels i les joves, ja que durant els dos dies van assistir-hi tant per veure les ponències com per participar de les activitats que es van dur a terme.

Sobre FEPA

Fepa és una Federació D’entitats que treballa al voltant de la realitat i els reptes dels joves i les joves sense suport familiar en procés d’emancipació, especialment els tutelats i extutelats. Les entitats membres de FEPA, com “in via”, participen activament en la consecució de la missió de la Federació , treballen amb criteris comuns , generant i fomentat l’aprenentatge mutu. En aquest sentit, un dels valors que representa FEPA és l’aprenentatge i el treball en xarxa: potenciar el valor del treball en xarxa entès com el compartir experiències , posicionaments i metodologies per fomentar l’activitat i la millora contínua en el treball amb els joves .


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *