“in via” a l’Assemblea Nacional de ACISJF i a l’Assemblea General de FEPA 2017

El mes de març, “in via” hem assistit a dues cites anuals del treball en xarxa que realitzem amb diverses federacions de les quals formem part: l’assemblea general de FEPA i l’Assemblea Nacional de ACISJF-in via.

Assemblea Nacional de ACISJF

Els dies 24 i 25 de març va tenir lloc a la seu de Madrid l’Assemblea Nacional ACISJF-in via 2017. Aquesta assemblea és el punt de trobada anual entre les diferents entitats que formen la federació a l’Estat Espanyol.

En aquesta jornada, Maria Antonia Avilés s’ha acomiadat de la presidència de la federació i ha donat pas a Antonia García, presidenta de l’Associació de Madrid, que a partir d’ara serà la nova presidenta de la federació.

Com cada any, el treball comú molt dinàmic entre les entitats ha quedat palès durant tota la jornada, així com la feina ben feta al llarg de l’any. S’ha parlat de les activitats desenvolupades a la federació al llarg del 2016, s’ha realitzat un balanç, i s’ha parlat dels nous reptes per a 2017.

Assemblea General de FEPA

El passat 24 de març va tenir lloc l’assemblea general de FEPA (Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits), amb la qual col·labora “in via”. Aquesta assemblea se celebra anualment per reunir a totes les entitats que la formen i per parlar d’assumptes relacionats amb el funcionament de la Federació.

La jornada es va iniciar amb la benvinguda i presentació a càrrec de la presidenta de FEPA, Pepa Arqué, i la directora Ana Villa, i a continuació es va realitzar un espai de reflexió en grups de treball, per debatre i intercanviar idees sobre els processos d’emancipació, els pisos d’autonomia o el nivell d’intervenció dels professionals. També es va reflexionar sobre com mesurar l’impacte de la nostra feina i l’èxit del nostre treball amb els joves.

Seguidament va iniciar-se l’Assemblea General Ordinària 2017, on van posar-se a votació alguns temes relacionats amb el funcionament de la Federació, i on es van aprovar l’acta de l’assemblea de l’any anterior, el pla d’actuació o el balanç econòmic 2016 i el pressupost per l’any actual.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *