Gestionem el punt informatiu sobre agressions sexistes en les festes de Poblenou

Dues professionals de l’Associació in via gestionaran aquest any el punt lila d’informació i assessorament sobre agressions sexistes que es posa en marxa durant les festes majors de Poblenou que arrenquen aquest cap de setmana, per encàrrec del Districte de Sant Martí i en col·laboració amb la Coordinadora d’Entitats de Poblenou.

El punt informatiu s’ubicarà a la Rambla de Poblenou, 49, davant del Casal de Barri, i funcionarà els dies 7, 8, 10, 14 i 15 de setembre de 22.00h a 3.00h de la matinada. Les funcions de les professionals, totes dues expertes en violència masclista, seran informar, sensibilitzar, visualitzar, atendre i assessorar a qualsevol persona que s’hi apropi, i en el cas que hi hagi qualsevol incidència, intervenir segons el protocol acordat amb el Districtre.

En aquesta tasca, l’Associació in via col.labora amb la Coordinadora d’Entitats de Poblenou, per encàrrec i amb el suport del Districte de Sant Martí de l’Ajuntament de Barcelona. És el segon any que el Districte impulsa aquesta carpa informativa durant les festes i el primer que la gestió va a càrrec de l’Associació in via.

Us convidem a que gaudiu al màxim de les festes! Col·laborem entre tots i totes a que siguin unes festes lliures d’agressions sexistes!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *