Engeguem un nou projecte terapèutic per reforçar el vincle materno-filial a través del joc

El joc és una eina molt valuosa en el reforç del vincle materno-filial i, des de l’Associació in via hem volgut aprofitar aquesta perspectiva per tal d’encetar un nou projecte adreçat a mares amb fills i filles de 0 a 3 anys. L’hem anomenat Família en joc i es durà a terme entre els mesos de juny a desembre d’aquest any 2018.

Durant aquests sis mesos, treballarem amb mares que es troben en situació de vulnerabilitat i que des de serveis socials consideren que necessiten orientació, acompanyament i atenció psicoeducativa i terapèutica per tal de millorar les seves habilitats i capacitats maternals en relació a la criança dels més petits.

La intervenció es farà de forma individual però també grupal, per tal que les mares participants puguin compartir entre elles els aspectes que les preocupen i, igualment, propiciar un espai de creixement i coneixement mutu.

Per a més informació sobre el Servei d’Atenció a la Família i a la Infància:
  • Si vols més informació sobre aquest o altres projectes que tenim en marxa des del Servei d’Atenció a Famílies i Infància de l’Associació in via, pots contactar per correu electrònic a safi@invia.cat o per telèfon a 932155626.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *