L’Espai Famílies: compartir visions i preocupacions sobre l’educació

La criança dels petits de casa pot viure’s per part dels pares i mares com un procés solitari i que pot generar el dubte constant de si es fa el millor possible. Aquesta és una sensació que és comuna en molts pares i mares però que sovint no s’acaba de compartir en espais de reflexió i amb un acompanyament professional, ja que ningú vol sentir-se exposat davant d’altres persones. Des de l’Associació in via som ben conscients de les dificultats a les quals es pot enfrontar una família, i amb l’expertesa acumulada durant anys així com amb la sensibilitat que requereixen aquestes situacions, vam crear l’Espai Famílies.

En el marc d’aquest programa, oferim un espai confidencial en grup en format xerrada/taller on podem tractar temes com: el repte de les normes i els límits a casa; el foment de l’autonomia; la prevenció de situacions de risc com l’assetjament escolar o la discriminació per raó de gènere; com promoure la coeducació a casa i fomentar així relacions més igualitàries, entre d’altres temes. Fins al desembre de 2019 oferim aquest espai subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona a qualsevol escola de primària del districte de Sant Martí. Si sou una AMPA/AFA d’una escola de primària i us interessaria poder tenir aquest espai a la vostra escola contacteu amb nosaltres!

Per a més informació
  • Si vols més informació sobre aquest o altres projectes que tenim en marxa des del Servei d’Atenció a Famílies i Infància de l’Associació in via, pots contactar amb nosaltres per correu electrònic a safi@invia.cat o per telèfon al 93 215 56 26.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *