Compromís per una societat més justa i lliure de pobresa i de violència

L’Associació in via se suma avui a la celebració del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa i vol fer visible la situació de precarietat i risc en què es troben en l’actualitat moltes de les dones, infants i famílies monomarentals beneficiàries dels nostres projectes.

El 2017 un 19,4% de la població catalana es trobava en risc de pobresa i/o exclusió, una xifra que constata que l’impacte de la crisi socioeconòmica continua afectant a moltes dones, infants i famílies monomarentals, és a dir, a les persones més vulnerables de la nostra societat. Per això, un any més, l’entitat i els professionals que hi treballem volem denunciar aquesta realitat i donar veu a totes aquelles persones que abans de l’arribada de la crisi es trobaven ja immerses en la pobresa, i també a totes aquelles que han anat empobrint-se a posteriori i que no troben el camí per tirar endavant els seus projectes vitals.

Dones i famílies que com a conseqüència de la violència heu hagut de començar la vostra vida des de zero, dones i famílies que us trobeu soles i sense suport: a l’Associació in via no us oblidem, no oblidem la vostra lluita. La fem nostra diàriament, i per això ens comprometem a continuar donant resposta a les vostres necessitats, desenvolupant programes per evitar els desnonaments, per facilitar que els vostres fills i filles comptin amb el reforç escolar que necessiten, per garantir que disposeu d’habitatge de forma temporal i que compteu amb tot l’acompanyament educatiu i psicològic que es requereix per superar aquesta situació.

Des de l’Associació in via ens comprometem, un any més, a destinar tots els nostres esforços en aconseguir una societat més justa, lliure de pobresa i de violència i plenament igualitària.

Irene Andrés i LópezResponsable de l’área de Dona de l’Associació in via


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *