A l’Associació in via ens adherim a la vaga feminista de demà #8M

Demà, 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Associació in via se situa al costat de les reivindicacions del teixit associatiu de dones i del moviment feminista i dóna suport a la iniciativa de la vaga.

La discriminació sistemàtica de les dones encara és present en tots els àmbits de la vida: personal, familiar, laboral i social. I aquesta discriminació és la causa de la pitjor manifestació del masclisme: la violència contra les dones i els seus fills i filles.

Ens calen els feminismes més que mai per tal que arreu del món no prosperin les actituds negacionistes de les violències masclistes i les desigualtats de gènere.

Aquesta també ha de ser una vaga de reivindicació laboral del nostre sector, el sector social, on el 76% de la plantilla som dones i on el dret a vaga és un dret que sovint no podem exercir per la responsabilitat que tenim d’atenció als col·lectius més vulnerables.

Per tot això, l’Associació in via se sumarà a la concentració en suport de la vaga i llegida del manifest del Consell de dones del Districte de Sant Martí, que se celebrarà a les 12.00h a la plaça Valentí Almirall de Barcelona.

Posteriorment, a les 15.00h, a la seu de l’entitat, al carrer Amistat, número 5, l’entitat llegirà el seu posicionament en suport a la vaga. Des d’allà es desplaçarà altre cop fins a la plaça Valentí Almirall, punt de trobada de totes les entitats del districte per anar conjuntament fins a la manifestació, que arrencarà a les 18.30h de la cruïlla Gran Via de les Corts Catalanes-carrer Rocafort.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *